Ga direct naar de inhoud.

Vastgoedprofs

Vastgoedprofs is een onafhankelijk, praktisch en creatief bureau dat zich richt op vastgoedadvisering, project- en procesmanagement. Vanuit onze ondernemersmentaliteit verzorgen wij complete professionele ondersteuning, verstrekken wij een helder en daadkrachtig advies en bedenken wij creatieve oplossingen en concepten voor uitdagingen in het gehele vastgoedtraject.

Wij treden op als de regisseur die het proces leidt, begeleidt en beheert, alsof het haar eigen project betreft. Het gaat om inzicht en het vaardig kunnen omgaan met maatschappelijke en economische belangen, problemen doorgronden en praktische en duurzame oplossingen aanreiken.

Vastgoedprofs staat voor een stringente bewaking van budget en planning en werkt steevast met een open mind en pro-actief denkvermogen om zo projecten voor elke opdrachtgever  optimaal te realiseren.

Patrick van Kester

Patrick heeft zijn ruime expertise in het vastgoed bij diverse regionale en landelijke projectontwikkelaars opgedaan. Vanuit deze ervaring is hij binnen Vastgoedprofs verantwoordelijk voor alle vastgoed gerelateerde werkzaamheden. Hij initieert samen met partners of opdrachtgevers nieuwe vastgoedinitiatieven,  ontzorgt klanten door de totaal begeleiding van nieuwbouw en herontwikkelingsprojecten op zich te nemen.

Ruud Barendse

Ruud bezit ruime landelijke ervaring in projectontwikkeling en projectmanagement van binnenstedelijke vastgoedontwikkelingen alsmede in de ontwikkeling en realisatie van uitleglocaties. Zowel nieuwbouw projecten als complexe herontwikkeling van bestaand vastgoed. Door zijn bouwkundige achtergrond uitstekend in staat problemen tijdig te signaleren en oplossingsgericht aan te pakken. Begeleidt als regisseur projecten van begin tot einde met volledig focus op tevreden partners en klanten.

Interesse?