Ga direct naar de inhoud.

Voor wie wij werken

Vastgoedprofs werkt steevast met een open-mind en pro-actief denkvermogen voor diverse opdrachtgevers als commerciele marktpartijen, corporaties, beleggers, overheden en ondernemingen.

Commerciƫle Marktpartijen

Vastgoedprofs is als onafhankelijke partij in staat om leiding te geven aan (binnenstedelijke) gebiedsontwikkelingen. Hierbij verzorgen wij het volledige project- en procesmanagement om projecten van initiatief tot en met de oplevering in goede banen te leiden.

Vanuit een breed (kennis)netwerk is Vastgoedprofs in staat om meerwaarde te bieden richting commerciële marktpartijen, welke ingezet wordt om opdrachtgevers te ondersteunen en te ontzorgen.

Corporaties

Vastgoedprofs is in staat om op een adequate wijze invulling en ondersteuning te geven aan de maatschappelijke, maar ook commerciële vastgoed vraagstukken die er binnen de corporaties spelen. Hierin staat het belang van de huurders en kopers centraal, zodat de corporaties op een maatschappelijke verantwoorde wijze hun bijdrage kunnen leveren aan de omgeving en aan de samenleving.

Beleggers

Vastgoedprofs is in staat om vanuit een creatieve inslag verrassende herontwikkelingsconcepten te generen, die bijdragen aan de beperking van leegstand in de vastgoedportefeuilles van beleggers.

Door de nauwe samenwerkingen met o.a. Helm & Heus Makelaars, heeft Vastgoedprofs inzicht in de ontwikkelingen in de markt en wensen bij de consument. Hierdoor is er toegang tot een groot klantenbereik en zijn wij in staat om breder te adviseren. En het begeleiden van aan- en verkooptrajecten binnen de verschillende portefeuilles van beleggers.

Overheden

Vastgoedprofs is in staat om overheden te adviseren en te ondersteunen in de toenemende complexiteit van de vastgoedbranche.

Tegenover een professionele markt met een groeiend aantal betrokken partijen wordt een adequate opstelling van de overheden verwacht met een brede kennis van zaken. Vastgoedprofs geeft ondersteuning bij deze complexe vastgoed vraagstukken en is in staat leiding te geven aan gebiedsontwikkelingen, binnenstedelijke ontwikkelingen en herstructurering.

Ondernemingen

Vastgoedprofs is in staat om ondernemers te adviseren bij hun huisvestings vraagstukken. Wat is de beste locatie, hoeveel ruimte zou ik nieuw bouwen of renoveren, moet ik kopen of huren. Zomaar een aantal vragen van ondernemers. Vastgoedprofs biedt ondersteuning, om te komen tot betaalbare, duurzame en verantwoorde huisvestingskeuzes. Vastgoedprofs kan pro actief meedenken in de bedrijfsvestingsstrategie en deze vervolgens ook tot uitvoering brengen door de bouw- en projectbegeleiding voor de ondernemer te verzorgen.

Interesse?