Ga direct naar de inhoud.

Projecten

Een greep uit het overzicht van projecten waarin de diversiteit van Vastgoedprofs duidelijk naar voren komt.

Transformatie kerkgebouw

In samenwerkling met MEI Architecten heeft Vastgoedprofs een studie gedaan naar de transformatie van kerkgebouw De Hoeksteen te Maasdijk. Door te kiezen voor herontwikkeling van het bestaande gebouw met karakteristieke toren, blijft het gebouw waar veel dorpsbewoners goede herinneringen aan hebben, behouden voor de gemeenschap. Door het realiseren van startersappartementen, studio's en luxe lofts krijgt het markante gebouw een tweede leven. Daarbij is er gekozen voor een zorgvuldige inpassing van extra woningen, parkeren en extra aandacht voor beleving van groene buitensruimtes.

Lees hier meer over

revitalisatie bedrijfsruimten Zanddijk

In opdracht van Starthuizen Westland B.V. verzorgt Vastgoedprofs de proces- en projectbegeleiding van de revitalisering van een bedrijventerrein aan de Zanddijk te 's-Gravenzande. De bestaande bedrijfsruimtes worden juridisch gesplitst, voorzien van nieuwe gevels, daken, nutsaansluitingen. Tot de werkzaamheden behoren naast de bouwkunidige begeleiding en het vergunningenproces, ook het begeleiden van aan- en verkoop, sloopwerkzaamheden, bodemsanering en infrastructuur.

Lees hier meer over

Prinsenland

In Honselersdijk ontwikkelt Vastgoedprofs in opdracht van Prinsenland Ontwikkeling B.V. een kleinschalige woonproject met 27 woningen, met een eigen identiteit en toch passend in de bestaande omgeving. Prinsenland kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypen en dient daardoor huisvesting voor een zeer brede doelgroep. Starten in een bovenwoning, alles gelijkvloers in een patiowoning of doorstarten richting een tweekapper aan het water, het kan in Prinsenland.

Voor meer informatie: www.woneninprinsenland.nl

Lees hier meer over

Graaf van Zande

In het plangebied Rijnvaart te 's-Gravenzande ontwikkelt Vastgoedprofs in opdracht van Weboma Grondvest 41 woningen in een hoffelijke setting. Het project bevat zowel grondgebonden woningen als appartementen rondom een gemeenschappelijke binnentuin. Het complex is gelegen aan een ecologische zone, welke dwars door het projectgebied Rijnvaart (ONW) loopt. 

Verdere informatie over dit project is te vinden op:  www.graafvanzande.nl & www.woneninrijnvaart.nl

Lees hier meer over

Het Gantelhuys

Eén van de plangebieden binnen de Westlandse Zoom is Poeldijk-Dorp. Op locatie van een oud bedrijventerrein midden in het centrum van Poeldijk ontwikkelt BPD samen met Weboma een nieuw stukje Poeldijk Centrum. Vastgoedprofs verzorgt binnen dit project namens de Ontwikkelingscombinatie Poeldijk-Dorp de ontwikkeling van het deelproject Het Gantelhuys met totaal 41 appartementen met gebouwde parkeervoorzieningen.

Verdere informatie over dit project is te vinden op: www.nieuwbouw-poeldijk.nl

Lees hier meer over

Poeldijk-Dorp

Eén van de plangebieden binnen de Westlandse Zoom is Poeldijk-Dorp. Op locatie van een oud bedrijventerrein midden in het centrum van Poeldijk ontwikkelt BPD samen met Weboma een nieuw stukje Poeldijk Centrum. Vastgoedprofs verzorgt binnen dit project namens en samen met Weboma de opstalontwikkeling van in totaal 59 grondgebonden woningen in verschillende woningtype.

Verdere informatie over dit project is te vinden op: www.nieuwbouw-poeldijk.nl

Lees hier meer over

Hogedael

In de nieuwbouwwijk Hoogeland te Naaldwijk heeft Vastgoedprofs namens Hogedael C.V. de ontwikkeling van 15 grondgebonden woningen verzorgd. Het project bestaat uit 2 type woningen, te weten 8 Ensuite-woningen en 7 Patiowoningen. Deze zeer ruime woningen vormen een bijzonder product waar de mogelijkheid bestaat om het volledige woonprogramma op de begane grond te realiseren en daarmee uitermate geschikt voor senioren, zorgverlening aan huis os werken aan huis.

Lees hier meer over

De Groene Kreken

Eén van de plangebieden binnen de Westlandse Zoom is De Groene Kreken. BPD ontwikkelt hier samen met Weboma totaal 31 grondgebonden woningen verdeeld in vrijstaande, 2^1 kap en rijwoningen. Vastgoedprofs verzorgt binnen dit project namens en samen met Weboma de opstalontwikkeling van de verschillende woningtypen.

Verdere informatie over dit project is te vinden op: www.degroenekreken.nl

Lees hier meer over

Blokje Om

In opdracht van Weboma Projecten B.V. heeft Vastgoedprofs de proces en projectbegeleiding van de nieuwbouw van 12 eengezinswoningen gelegen aan Jan Barendselaan/Verburghlaan te Poeldijk verzorgt. Dit project betreft de herontwikkeling van een binnenstedelijke locatie. Op de plek waar voorheen de Regenboog school was gevestigd zijn 12 woningen verrezen in een dorpse setting en een karakteristieke architectuur.

Lees hier meer over

Gantel de Baak (fase 2)

Het project Gantel de Baak te Naaldwijk voorziet in de transformatie van een verouderd glastuinbouw gebied naar circa 80 vrije woningkavels, gelegen aan doorgaand vaarwater in een groene omgeving. Vastgoedprofs verzorgt namens de opdrachtgever ONW B.V (Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Water) het proces- en projectmanagement voor fase 2 om te komen tot de realisatie van deze bouwkavels.

Lees hier meer over

Arbeidsmigrantenhuisvesting

Gezamenlijk met een aantal marktpartijen heeft Vastgoedprofs een planvisie opgesteld omtrent de huisvesting van arbeidsmigranten in grootschalige complexen. De kennis en kunde die de verschillende partijen (architect, aannemer, ontwikkelaar) bij één hebben gebracht, omtrent tijdelijke of permanente oplossing voor dit type huisvesting, heeft er toegeleid dat de opgestelde planvisie is voorgelegd aan verschillende uitzendorganisaties. Deze organisaties gaan gebruik maken van onze planvisie, om invulling te geven aan hun huisvestingsstrategie voor hun buitenlandse medewerkers.

Lees hier meer over

De Rentmeester, Naaldwijk

De Rentmeester is een binnenstedelijke nieuwbouwopgave in het centrum van Naaldwijk. Het project omvat ca. 4.000m² commerciële ruimte, 47 appartementen en ca. 250 parkeerplaatsen. Namens S.O.W. B.V. verzorgt Vastgoedprofs de totale proces- en projectbegeleiding van dit project.

verdere informatie is te vinden op de projectwebsite www.woneninderentmeester.nl.

Lees hier meer over

Pagina nummers

Interesse?