Ga direct naar de inhoud.

Projecten

Een greep uit het overzicht van projecten waarin de diversiteit van Vastgoedprofs duidelijk naar voren komt.

De Dirigent (Pijletuinenhof)

Op de locatie van het oude verzorgingstehuis Pijletuinenhof aan de Verdilaan te Naaldwijk wordt een nieuw eigentijds woongebouw ontwikkelt. Na sloop van het oude verzorgingstehuis zal een appartementencomplex gerealiseerd worden met een verscheidenheid aan gelijkvloerse woningen met een ondergrondse parkeergelegenheid. Van starters tot senioren en zowel huur als koopwoningen zullen een plek krijgen in deze nieuwbouw.

Deze kwalitatief hoogwaardige nieuwbouw met oog voor duurzaamheid en groen,  passend in zijn omgeving zal een prachtige invulling geven aan deze plek in het centrum van Naaldwijk.

Namens KMW Vastgoed BV verzorgt Vastgoedprofs de totale proces- en projectbegeleiding van dit project. Meer informatie is te vinden op de projectwebsite www.wonenindedirigent.nl

Lees hier meer over

De Rentmeester

De Rentmeester is een binnenstedelijke nieuwbouwopgave in het centrum van Naaldwijk. Het project omvat ca. 4.000m² commerciële ruimte, 47 appartementen en ca. 250 parkeerplaatsen. Namens S.O.W. B.V. verzorgt Vastgoedprofs de totale proces- en projectbegeleiding van dit project.

verdere informatie is te vinden op de projectwebsite www.woneninderentmeester.nl.

Lees hier meer over

Lely - fase 2

In Maassluis, direct langs de A20 is de bedrijfscampus van Lely gevestigd, een centrum voor creativiteit en inspiratie. Lely is een internationaal familiebedrijf in de agrisector en o.a. gepecialiseerd in de robotisering van melkveehouderijen. 

De bestaande kantoren en productiehal op de campus worden uitgebreidt met ca. 26.000m2 productieruimte en ca. 8000m2 kantoren. De nieuwbouw wordt turnkey gerealiseerd met het duurzaamheidslabel 'Breeam Outstanding'.  

Namens Weverskade B.V. verzorgt Vastgoedprofs (in samenwerking met BouwAd) het volledige proces- en projectmanagement. 

Lees hier meer over

De Havenmeesters

In opdracht van Havenmeesters Westland B.V. verzorgt Vastgoedprofs de een deel van de proces- en projectbegeleiding van de nieuwbouw van 15 bedrijfunits aan de Havenstraat te Monster. 

Lees hier meer over

Prinsenland

In Honselersdijk ontwikkelt Vastgoedprofs in opdracht van Prinsenland Ontwikkeling B.V. een kleinschalige woonproject met 27 woningen, met een eigen identiteit en toch passend in de bestaande omgeving. Prinsenland kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypen en dient daardoor huisvesting voor een zeer brede doelgroep. Starten op de woningmarkt of al iets ouder en alles gelijkvloers in een patiowoning? Of doorstarten richting een tweekapper aan het water, het kan in Prinsenland.

Voor meer informatie: www.woneninprinsenland.nl

Lees hier meer over

Fier aan de Gaag

Op een prachtige locatie gelegen langs de Oostgaag in Maasland, begeleidt Vastgoedprofs een ontwikkeling van GH Vastgoed B.V. Hier worden 4 bouwkavels gerealiseerd met een gemiddelde grootte van 1.500m2. Als koper van een kavel wordt u volledig ontzorgt, u wordt door de makelaar direct gekoppeld aan het ontwerpteam waaraan een projectarchitect is gekoppeld en de aannemer. Zo wordt uw woondroom direct concreet gemaakt. Fier aan de Gaag valt binnen de contouren van het project Maaslandse Dam. 

Altijd al uw droomvilla willen realiseren op een unieke plek? kijk verder op www.fieraandegaag.nl 

Lees hier meer over

Het Balkon

De gebiedsontwikkelingen Het Balkon in Maassluis bestaat uit verschillende deelgebieden. Waal Bouw Vlaardingen verzorgt de realisatie in opdracht van Ontwikkelcombinatie Balkon. Vastgoedprofs ondersteund Waal bij de uitontwikkeling van twee deelfases. Zowel de 28 Hof -en Laanwoningen (blokken 14 t/m 16) als de 14 Boulevardwoningen en -appartementen (blok 13) inclusief parkeervoorzieningen. 

Meer informatie op: www.hetbalkonvanmaassluis.nl

Lees hier meer over

Revitalisatie bedrijfsruimten Zanddijk

In opdracht van Starthuizen Westland B.V. verzorgt Vastgoedprofs de proces- en projectbegeleiding van de revitalisering van een bedrijventerrein aan de Zanddijk te 's-Gravenzande. De bestaande bedrijfsruimtes worden juridisch gesplitst, voorzien van nieuwe gevels, daken, nutsaansluitingen. Tot de werkzaamheden behoren naast de bouwkunidige begeleiding en het vergunningenproces, ook het begeleiden van aan- en verkoop, sloopwerkzaamheden, bodemsanering, infrastructuur en de realisatie van 8 garage-/opslagboxen.

Lees hier meer over

Graaf van Zande

In het plangebied Rijnvaart te 's-Gravenzande ontwikkelt Vastgoedprofs in opdracht van Weboma Grondvest 41 woningen in een hoffelijke setting. Het project bevat zowel grondgebonden woningen als appartementen rondom een gemeenschappelijke binnentuin. Het complex is gelegen aan een ecologische zone, welke dwars door het projectgebied Rijnvaart (ONW) loopt. 

Verdere informatie over dit project is te vinden op:  www.graafvanzande.nl & www.woneninrijnvaart.nl

Lees hier meer over

Het Gantelhuys

Eén van de plangebieden binnen de Westlandse Zoom is Poeldijk-Dorp. Op locatie van een oud bedrijventerrein midden in het centrum van Poeldijk ontwikkelt BPD samen met Weboma een nieuw stukje Poeldijk Centrum. Vastgoedprofs verzorgt binnen dit project namens de Ontwikkelingscombinatie Poeldijk-Dorp de ontwikkeling van het deelproject Het Gantelhuys met totaal 41 appartementen met gebouwde parkeervoorzieningen.

Verdere informatie over dit project is te vinden op: www.nieuwbouw-poeldijk.nl

Lees hier meer over

Transformatie kerkgebouw

In samenwerkling met MEI Architecten heeft Vastgoedprofs een studie gedaan naar de transformatie van kerkgebouw De Hoeksteen te Maasdijk. Door te kiezen voor herontwikkeling van het bestaande gebouw met karakteristieke toren, blijft het gebouw waar veel dorpsbewoners goede herinneringen aan hebben, behouden voor de gemeenschap. Door het realiseren van startersappartementen, studio's en luxe lofts krijgt het markante gebouw een tweede leven. Daarbij is er gekozen voor een zorgvuldige inpassing van extra woningen, parkeren en extra aandacht voor beleving van groene buitenruimtes.

Lees hier meer over

Hogedael

In de nieuwbouwwijk Hoogeland te Naaldwijk heeft Vastgoedprofs namens Hogedael C.V. de ontwikkeling van 15 grondgebonden woningen verzorgd. Het project bestaat uit 2 type woningen, te weten 8 Ensuite-woningen en 7 Patiowoningen. Deze zeer ruime woningen vormen een bijzonder product waar de mogelijkheid bestaat om het volledige woonprogramma op de begane grond te realiseren en daarmee uitermate geschikt voor senioren, zorgverlening aan huis of werken aan huis.

Lees hier meer over

Pagina nummers

Interesse?