Ga direct naar de inhoud.

Projecten

Een greep uit het overzicht van projecten waarin de diversiteit van Vastgoedprofs duidelijk naar voren komt.

Centrumplan Kwintsheul Zuid

Eén van de opgaven binnen Centrumplan Kwintsheul was de ontwikkeling en realisatie van een nieuwe supermarkt van ca. 1.350 m² met parkeervoorzieningen. Vastgoedprofs heeft namens Koornneef Vastgoed B.V. de totale proces- en projectbegeleiding van deze nieuwbouw verzorgd.

Lees hier meer over

Centrumplan Honselersdijk

Centrumplan Honselersdijk omvat een herstructurering van het centrum, waarbij een aantal verplaatsingen en samenvoegingen dienen plaats te vinden. Vastgoedprofs is namens Koornneef Vastgoed B.V. betrokken bij deze herstructurering met als doel het verbeteren en het toekomstbestendig maken van het centrum. Als vervolg hierop zal de tijdelijke parkeeroplossing binnen het centrum, opnieuw worden ingevuld met een passend woonprogramma.

Lees hier meer over

Nieuwbouw Sporthal sportvereniging Quintus

In navolging van de sloop/nieuwbouw en gedeeltelijke verbouw van de sportaccomodatie Quintus heeft Vastgoedprofs eveneens de opdracht gekregen voor de proces- en projectbegeleiding van de nieuwbouw van een sporthal. Naast de sporthal worden er aanvullende voorzieningen, zoals kleedkamers, krachthonk en bergingen gerealiseerd in deze nieuwbouw.

Lees hier meer over

Nieuwbouw Sportcomplex C.K.V. Dijkvogels

In opdracht van korfbal vereniging Dijkvogels te Maasdijk heeft Vastgoedprofs de proces- en projectbegeleiding verzorgt van de (her)nieuwbouw van hun sportaccommodatie. De nieuwbouw betrof een complex, bestaande uit een kantine, kleedkamers, commissiekamer, verzorgingsruimte en overige/algemene ruimtes.

Het bijzondere van dit project is dat met een beperkt financieel budget, maar met de inzet van de vereniging zelf, haar vrijwilligers, lokale en zeer betrokken aannemers, toch een prachtig resultaat totstand is gekomen. Mede door gebruik te maken van bestaande en gebruikte materialen.

Lees hier meer over

Verbouw/Nieuwbouw Sportvereniging Quintus fase 1

In opdracht van Stichting Beheer en Exploitatie sportaccomodatie Quintus  heeft  Vastgoedprofs de proces- en projectbegeleiding verzorgt van de sloop/nieuwbouw en gedeeltelijke verbouw van de sportaccomodatie Quintus. De nieuwbouw betrof kleedkamers, commissiekamer, materiaalruimtes, verzorgingsruimte en toiletten. Tevens is er op de eerste verdieping een mooie en zeer ruime multifunctionele ruimte (skybox) gerealiseerd, met uitzicht in de sporthal. Deze nieuwbouw is gesitueerd aan het nieuwe Quintusplein, zodat er interactie tussen de diverse sportverenigingen kan plaatsvinden.

Lees hier meer over

Gemeentehuis Westland

In aanloop naar de nieuwbouw van het gemeentehuis Westland heeft Vastgoedprofs gezamenlijk met een aantal marktpartijen een planvisie opgesteld, onder de naam van “Het Glazen Hart”  voor de gemeentelijke huisvesting. Onderdeel hiervan was de zoektocht naar de optimale locatie. Uiteindelijk heeft Vastgoedprofs deze gevonden op de unieke locatie aan Tiendweg te Naaldwijk. De gemeente heeft inmidddels deze locatie ook omarmt. In 2015 is al begonnen voor de nodige ontsluiting en verbetering van de wegen rondom de Tiendweg/Pijletuinenweg. Vastgoedprofs heeft met haar partners, pro actief meegedacht om te komen tot een duurzame en verantwoorde oplossing voor één centraal nieuw gemeentehuis met aanzienlijk lagere exploitatie lasten en optimale bereikbaarheid voor burgers en ambtenaren. 

Lees hier meer over

Pagina nummers

Interesse?